Trots op…..

Gepost in Archief

Vandaag ben ik trots op de lancering van mijn eigen website www.duoinlog.eu! Een belangrijke mijlpaal op het pad van het ondernemerschap. Met dank aan Mireille van IJperen van DTP-Hulp, die mijn wensen en ideeën wist te vertalen in wat er nu staat. Het resultaat: een logo, visitekaartjes die gezien mogen worden, een huisstijl en een eigen website. Nu ‘alleen nog even’ de content….. Na ruim twintig jaar bij diverse mooie bedrijven veel ervaring opgedaan te hebben, is het tijd om op eigen benen te staan. No big deal, zult u zeggen. Vandaag de dag beginnen er, noodgedwongen vaak, zoveel mensen als ZZP’er. Dat klopt, maar niet iedereen is voor het ondernemerschap in de wieg gelegd. En niet iedere expertise leent zich daar ook direct voor.

Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel is het aantal starters in 2012 gedaald ten opzichte van het aantal in 2011. Het aandeel ZZP’ers binnen de totale groep starters is sinds 2007 wel flink gestegen.

Ik ben van mening dat we aan de vooravond staan van een belangrijke verandering. Steeds meer bedrijven keren terug naar hun core business. Alles wat niet direct continu expliciet rendement oplevert, slechts op gezette tijden nodig is, etc., wordt buiten de organisatie gebracht. En alleen dan ingehuurd, wanneer men het echt nodig heeft. Op projectbasis dus. Voor een duidelijk vooraf afgesproken periode en met een duidelijk budget. Specialisten in hun vakgebied kunnen zo, door voor verschillende opdrachtgevers te werken, hun expertise verder ontwikkelen en weer inzetten voor bedrijven die aan die specifieke kennis en ervaring op dat moment behoefte hebben. Wie nu de mogelijkheid ziet om zich in deze markt te onderscheiden, plukt daar in de toekomst de vruchten van. Dus, vandaag ben ik even trots op wat er tot nu toe staat. Daarna ga ik weer gewoon over tot de orde van de dag. Het uitwerken van projectideeën en leads, het netwerken en acquireren en alle andere zaken die bij het ondernemerschap horen.

3 Comments

 1. You should be a part of a contest for one of the greatest sites on the net. I will recommend this blog!

 2. Im very happy to find this website. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely really liked every little bit of it and i also have you saved as a favorite to look at new stuff on your website.

 3. Expert guides give a pre-trek briefing on speciffic
  protocols and rules for visiting the gorillas and escort you to the forest.
  In response to their losxs and thee lack of institutional support they obtained, the Clerys filed go well with
  in opposition to Lehigh University, citing “negligent failure of safety and failure to warn of foreseeable dangers on campus.” Their subsequent settlement included the
  university’s agreement to take speciffic steps to make the campus safer.
  What Grace objects to is what he describes as Howard University’s inadequate response to the
  attack, particulaly since members of the university’s security workers have been instantly
  answerable for the students’ presence on the stret in the
  first place. On March 1, 2003, their son, Matthew,
  then an 18-yr-old freshman at Howaard University in Washington, D.C.,
  and 12 other students discovered themselves on the road in the early morning hourts att the mercy of an apparently drug-crazed, gun-wielding assailant.
  Positioned iin Washington, District oof Columbia and 2.5
  miles frim down-city Washington, this enterprise is in District of Columbia
  County and can serve the encompassing neighborhoods of: Libreary of Congress Handicap, Veterans Hospital,
  Inter Ameer Defense Board, Soldies Airmens Home, Resolutn Trust Oversight
  Brd, Howard Univ, Howard University Hospital, Navy Observatory, Fed Communications Comm, National Park Service, International Joint Comm, Civil
  Aeronautics Board, Catholic Univ, Deptt of Commerce Outside Hq, Veterans Benefits Office, Adm Office Us Court,
  National Mediation Board, Friendship Heights, World Bank, and Us Court Appeal Fed Circuit.

  Check out my site: דירה דיסקרטית בבת ים

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *